Solfilm

/Solfilm
Solfilm 2018-01-27T16:06:38+00:00

Solfilm til biler 

En af de absolut nemmeste og billigste måder hvorpå du kan ændre på dit køretøjs udseende, er med solfilm. Det er forholdsvist billigt at skaffe “afhængig af kvaliteten”, og så kan man med en smule træning, selv sætte det på ens ruder. Men hvis du efter et par forsøg føler at der opstår luftbobler, eller at det ikke helt sidder som du ønsker det, så kan du med fordel booke en tid hos os. Hos Tempo Auto har vi mange års erfaring med at påføre/installere/montere solfilm på biler og varevogne – Hvor det ser 100% godt ud, første gang!

Vi har altid solfilm på lager i alle mulige farver, og kvaliteter, og står til enhver en tid klar til at opfylde netop dine ønsker.

Fordele ved at have solfilm

Vi medgiver, at solfilm på bilruder ser hammer godt ud! Men udover at se godt ud, så er her nogle andre grunde til, hvorfor vi føler at du bør overveje at sætte solfilm på ruder af din bil.

  • Solens stråler: Du beskytter dig selv, din familie og din bils interiør fra solens skadelige stråler. Vores solfilm blokerer effektivt 99% af solens skadelige UV-stråler.
  • Privatliv: Få din bil udstyret med det bedste solfilm, der er tilgængeligt på markedet. Hjælper med at sikre, at indholdet i dit køretøj forbliver privat.
  • Køligere om sommeren: Solfilmen holder du og dit køretøj køligere om sommeren. Det er slut med at vende tilbage til dit køretøj og brænde ryggen og dine ben, når du stiger ind i bilen. Av…
  • Sikkerhed: Vores film er designet til holde sammen på ruden, skulle det ske at ruden går i stykker. Du, din familie og indholdet af din bil er mere sikre i tilfælde af en ulykke.
  • Tilføjer værdi: Af alle de ovennævnte årsager på denne side, kan solfilmen forhøje den samlede værdi af din bil, når det kommer tid til at sælge din bil. Det kan være med til at forbedrer chancerne for et hurtigt videresalg, så du får den mest optimale pris.

Hvad sider loven

I Danmark er det naturligvis lovgivet i forhold til på hvilke ruder man på montere solfilm, og hvor meget. Disse regler kan du læse meget mere om hos trafikstyrrelsen ved at følge dette link: Trafikstyrrelsen.dk

Book en tid

Når du har besluttet dig for at du gerne vil montere solfilm på din bil, så er den næste ting som du skal tage stilling til, hvor mørk skal solfilmen være. Sagt på en anden måde: Hvor meget skal man kunne se ind i bilen? Hvor meget privatliv ønsker du? Hvilken farve skal det være? For at hjælpe dig lidt på vej, så har vi lavet denne lille illustration, så du kan få en ide om hvordan det cirka vil komme til at se ud på din bil.

Så snart at du klar, så er du velkommen til at ringe til os, eller tage kontakt til os med kontaktformularen til højre, og booke en tid. Vi står klar til at hjælpe dig.

Skriv til os her:

Eller ring til os på:

41 27 28 98 el. 32 20 20 02